Jehovas… Hva?

Jehovas… Hva?

Det er vår, og jeg må begynne å trene. Nå skal jeg løpe rundt i nabolaget og ringe på alle dørene før jeg stikker.

Jeg kaller det Jehovas Fitness.

I morgen spanderer jeg en gammel perle. Reportasjen som Anne Margrethe Mandt skrev som daværende redaktør for Misjonsbladet i anledning av at familien Skimmeland flyttet tilbake til Norge. Selvfølgelig fordi den største av alle fruktene fra vår tid i Colombia — Andrea — fyller sytten.

HUMOR | preacher.no | Victor Skimmeland | 6. april 2018

Victor Skimmeland har blant annet studert teologi og jobba i kirke og misjon. Han blogger på preacher.no Copyright © 2018 Victor Skimmeland. Alt materiale som ikke er merka med annet, er fullt ut opphavsrettsbeskytta. Kommersiell bruk av stoff fra disse sidene må ha særskilt tillatelse. Spør meg. Ikke-kommersiell bruk er greit uten at du spør først — hvis du oppgir full kildehenvisning.