Nye ord fra Skimmeland

Det hender jeg finner på nye ord. Nye i den forstand at jeg er førstemann som bruker ordet i akkurat denne betydningen eller sammenhengen. Hvordan jeg veit det? Jeg googler uttrykket. Lista skal utvides etter hvert som jeg finner på flere ord.

Nye ord fra Skimmeland

  • Bynynorsk, def. engelsk. Slanguttrykk. Jeg brukte ordet første gang i blogginnlegget «Sykdommen awesome» 5. oktober 2017 og gjentok det i innlegget «Hva Jesus ikke sa: – La enhver bli salig i sin egen tro» 17. oktober.
  • Djevelargument, def. et argument som låser en situasjon, gjør den umulig å løse. Ordet er brukt første gang i bloggen i går, MANDAKTen 20. november.
  • Mandakt, def. er en sammenslåing av ordene «mandag» og «andakt», altså andakt på en mandag. Brukt første gang i blogginnlegget «Barrabas» 28. august 2017.
  • Trigger tip, def. utløsende tips. Brukt første gang av meg i blogginnlegget «Hva jeg lærte av Mamma til Michelle» 18. november 2017.
  • kommentarfeltbajas

Victor Skimmeland har blant annet studert teologi og jobba i kirke og misjon. Han blogger på preacher.no.
    Copyright © 2017 Victor Skimmeland. Alt materiale som ikke er merka med annet, er fullt ut opphavsrettsbeskytta. Kommersiell bruk av stoff fra disse sidene må ha særskilt tillatelse. Spør meg. Ikke-kommersiell bruk er greit uten at du spør først. Hvis du oppgir full kildehenvisning.