Dette er humoristene på PREACHER.NO

Dette er humoristene på PREACHER.no: Revyprest Henning Eliassen, alltid vandrende pilegrim Ian Vik, forfatterwannabe Tor Meland, samt preacheren selv, Victor Skimmeland.

Hans Hellighet Henning 1., humorist på Preacher.no Henning Eliassen er revyprest på fritida. Det er hva han lever for. Til daglig trenger han også noe å leve av, og han er en av bærebjelkene i dagligvarebutikken Meny på hjemstedet Jørpeland i Rogaland. Les mer fra Henning Eliassen.
Ian Vik, humorist på Preacher.no Ian (utt. Jan) Vik er også rogalending og webmaster for bloggen Pilegrim.net. Han har tidvis ikke noe bedre å ta seg til enn å se på teologien med skrå blikk. Les mer fra Ian Vik.
Tor Meland, humorist på Preacher.no Tor Meland kommer fra Porsgrunn og har en brokete fortid. Han håper å slå seg opp som forfatter en vakker dag, sier han, men enn så lenge bidrar han helst med skøyerstreker i HUMOR-spalten til Preacher.no. Les mer fra Tor Meland.
Victor Skimmeland er Preacher.no I tillegg har preacheren selv, Victor Skimmeland, bidratt med stoff til HUMOR-spalten, men han lover at det blir mye mindre i tida framover. Heretter skal han bli seriøs.