Påskevandring 13—EKSTRA Kvelden før Himmelfart

PÅSKE/MANDAKT SPESIAL Det var kvelden før Kristi Himmelfartsdag, og Paulus og Lucius lå ennå i havn på Malta og ventet på transporten videre til Rom.

Selvfølgelig snakket de sammen om bøkene Lucius samlet nå – de som senere skulle bli kjent for hele verden gjennom Lukasevangeliet og Apostlenes gjerninger.

>> FULL TEKST til denne EPISODEN (klikk her)
>> LIK og FØLG sida vår på FACEBOOK (klikk her)
>> LIK og KOMMENTÉR denne saken på FACEBOOK (klikk her)
>> SAMLESIDE for Påskevandringen 2020 (klikk her)

Årets påskevandring gjorde du på Victor Skimmeland er Preacher.no. Du finner podcast og blogg her:

    På www.PREACHER.no;
    på Facebook.com/Preacher.no; og
    på Skimmeland.Podbean.com.

Dette er en ekstra podcast fra kvelden før Kristi Himmelfart. Det er altså Lukas og Paulus som diskuterer fortellingene fra øyenvitnene.

Kilder:
Bildetekst: PÅSKEVANDRING 13. Det er kvelden før Jesus reiser opp til Himmelen. Hva skjer? Fotomontasje: Victor Skimmeland.
Music: «Pure by Design», Copyright © 2019 www.purple-planet.com. Used with permission.
Music: Various Sound Effects, Copyright © 2020 SoundBible.com. Used with permission.
Bible references: Bibelselskapet, Copyright © 2011-20 Bibelselskapet. Used with permission.

Vi betaler ikke Facebook for å fremme våre innlegg, så Facebook begrenser hvor mange som kan se dem. Om du vil hjelpe oss å nå ut til flest mulig, kan du like, kommentere og, aller helst, dele. Tusen takk.

Victor Skimmeland tok teologi og jobba i kirke, misjon og bistand. Han blogger på preacher.no. MANDAKTen er andakt på mandag. Denne vignetten bruker bloggen på (m)andaktene. Lån gjerne ideen, men husk hvor du fant den. Alle rettigheter reservert. Copyright 2020 © Victor Skimmeland er Preacher.no. Tekstene er ment til allmenn nytte og glede. Ikke-kommersiell bruk er OK om du oppgir fullstendig kilde. Annen bruk? Spør meg.