Hvorfor?

POESI Bestefar svarer stadig barnebarnet som spør hvorfor. Med dette diktet skjønner vi hvor barnebarnet lærte å stille spørsmålene.

Ingar Clausen blogger fast på Preacher.no. Du finner mer informasjon lenger ned på sida om du ønsker å ta kontakt med ham.

OG, DU, GLEM IKKE å LIKE og FØLGE PREACHER.no på FACEBOOK (klikk her)

Hvorfor?

Tekst: Ingar Clausen.
Hvorfor vet jeg det jeg tror?
Hvorfor tror jeg det jeg vet?
Hvorfor trenger jeg en GUD?
Hva betyr en evighet?

Hvorfor spør jeg uten svar?
Hvorfor kalles GUD vår FAR?
Hva kan spørres med forstand?
Hvilke svar går aldri an?

Hva er død og hva er LIV?
Hva er sjelens tidsfordriv?
Hva er håp og hva er tro?
Hva er slettes ikke no’?

Hvilke svar som sendes ut
er med sikkerhet fra GUD?
Kan jeg tro helt uten tvil
når jeg ønsker få det til?

Jeg vil lytte til hvert svar
Som forteller GUD er FAR.
Og jeg velger Jesus først
Han som slukker livets tørst.

Hva gjør at mitt valg er lett?
Først og fremst, for det er rett.
Jesus sa det i sitt ord,
det er derfor at jeg tror.

En kort biografi om INGAR CLAUSEN finner du om du klikker her. Har du lyst til å kontakte ham, finner du informasjon her også. Du kan kommentere diktet i kommentarfeltet nedenfor. Feltet er åpent i 30 dager etter publisering. Første gang du kommenterer, må innlegget ditt godkjennes av moderator. Så snart du er godkjent, blir innlegget synlig nedenfor.

© 2021 Forfatteren og Preacher.no. Alle rettigheter reservert. Tekstene er skrevet til allmenn nytte og glede, så ikke-kommersiell bruk er greit når du oppgir fullstendig kilde. Annen bruk? Spør oss først.