5 gode grunner til å få nyhetsbrevet

PREACHER.NO skriver og deler saker som egner seg til deling med kristne og ikke-kristne venner. Siden Facebook oftest vil ha betalt for å fortelle deg om sakene, selv om du allerede følger siden vår, gir vi deg en mulighet til: Nyhetsbrev! Omtrent hver uke, ikke hver dag.

5 gode grunner til å abonnere på vårt gratis nyhetsbrev

 1. Informasjon! Og bare det.
  I motsetning til firmaer og misjonsorganisasjoner, bruker vi ikke nyhetsbrevet som en anledning til å selge deg noe. Vi vil i stedet at du skal få informasjon som er nyttig for deg og dine venner—kristne og ikke-kristne. Vi skriver artikler, anbefaler bøker, gir deg linker til interessante nyheter og mye mer. Nyhetsbrevet er laget for å være interessant for DEG—ikke enda et salgsverktøy for oss eller en hvilken som helst bedrift.
   
 2. Hold deg oppdatert!
  Trenger du noe å dele med venner? Inspirasjon til uka? Gikk du glipp av noe som Facebook ikke gadd å fortelle deg? Nyhetsbrevet gir deg oppdateringene du trenger, og heldigvis ikke for ofte.
   
 3. Vær én som vet!
  Vi deler nytt som er viktig for LIVET. Noe er dypt, noe er til livsmestring, noe egner seg til å dele med dine ikke-kristne venner. Mye av det du ser på denne sida, finner du ikke i menighetsblader eller i tiggerbrevene du får i posten.
   
 4. Spesialtilbud!
  Neida. Her er ALT GRATIS. Litt som nåde, som på kirkespråket latin faktisk betyr «gratis».
  Av og til får venner av oss en mulighet til å bli partner. Enten til å drifte serveren vår og betale for markedsføring, til å dele nyhetene våre, eller til å be for oss. Noen skriver også for oss. Men alt er gratis. Faktisk.
   
 5. Moro!
  Litt for streng pietisme har tatt livet av mye humor, og mange tror at kristne ikke ler. Hvis de ler, er de i hvert fall ikke så veldig kristne. Her tar vi livet av myten. Jesus lo, og vi kan bevise det. Vi hjelper deg å le også.

Så la du kanskje merke til at vi bruker det store, kollektive «VI»? OK, jeg innrømmer det. Jeg er avslørt. Jeg, Victor Skimmeland, skriver det meste. Med meg på laget har jeg imidlertid flere andre. Bibelen sier at det er ikke godt for mannen å være alene, så i tillegg til min kone og min datter, har jeg med meg venner.

Og glem nå for all del ikke nyhetsbrevet.

Få NYTT fra PREACHER.no:


Vi gir ALDRI bort mailen din. Du mottar mail fra oss omtrent en gang i uka, gjerne seint søndag kveld. (Vi har riktignok fri, men det har ikke apekatten MailChimp.) Når du er ferdig med å registrere deg, får du en mail fra MailChimp som ber deg bekrefte adressen din.

Victor Skimmeland har blant annet studert teologi og jobba i kirke og misjon. Han blogger på preacher.no Alle rettigheter reservert © 2018 Victor Skimmeland. Tekstene er skrevet til allmenn nytte og glede, så ikke-kommersiell bruk er greit om du oppgir kilde. Annen bruk? Spør først.