Lydighet i Ånden: Resultater for liv og død

Jeg fikk lov til å tale på kveldsmøtet til menigheten Livets Vann i Bamble søndag 26. mars. Jeg delte mitt vitnesbyrd om hvordan Gud har gått med meg gjennom kreftsykdom og ti operasjoner. Gud talte gjennom drømmer og gav visshet og fred i de vanskelige periodene.

MP3 | preacher.no | Victor Skimmeland | 29. mars 2017

“Samtidig som legene gjorde det de kunne, ser vi at lydighet til Åndens ledelse resulterte i liv og legedom,” skrev menigheten da de la ut saken på nettsida si.

For egen del legger jeg til at menigheten absolutt er verdt et besøk. Bor du i Grenland og savner et levende fellesskap, er disse folka mye mulig noe for deg.

Selv om jeg hører til i “statskjerka”, kan jeg ikke annet ennå å anbefale denne gjengen. De er en såkalt “plogspissmenighet”. De har fulgt familien min som forberedere gjennom årtier, fra jeg var “frivillig” i lederskapet i min første frimenighet, via årene i misjon og videre fram til alle årene jeg har jobba i Den norske kirke og Kirkens Nødhjelp. Til sist ledet pastor Erik Jensen en liten gruppe på fire eldste som kom, ba og salvet meg da jeg var på det sykeste. Det virket. (Les gjerne om metoden i Jakobs brev 5:14-15.)


  • Lytt til prekenen i nettspilleren din.
  • Last ned prekenen.
  • Gå til Menighetens Livets Vanns hjemmeside.

    Victor Skimmeland har blant annet studert teologi og jobba i kirke og misjon. Han blogger på preacher.no. Copyright © 2017 And All rights reserved.. Alt materiale som ikke er merka med annet, er fullt ut opphavsrettsbeskytta. Kommersiell bruk av stoff fra disse sidene må ha særskilt tillatelse. Spør meg. Ikke-kommersiell bruk er greit uten at du spør først. Hvis du oppgir full kildehenvisning.