Stans—be—koble til. Til Gud. I dag.

MANDAKT Jeg har en personlig hilsen til deg. Fra Gud.

BARE FOR MENN:

Gud ønsker at du skal vite. Ikke bare tro.

Gud ønsker at du vite skal hvor lenge Han har elsket deg.

Ja, det er mulig du blir litt satt ut av å høre en hel masse om kjærlighet med sååå sterke ord fra en mann. Som er mann. Seriøst, du trenger å høre dette. Som jeg trenger å høre det. Dette er ikke kliss.

Gud vil du skal vite hvor vidt Han favner deg. Hvor langt Han omslutter deg. Han vil du skal vite hvor dypt og inderlig Han elsker deg. Han vil du skal vite hvor høyt Han elsker deg.

Guds kjærlighet er så stor at alt det som er deg får plass. Guds kjærlighet er dyp nok til å dra deg opp av det dypeste mørke. Guds kjærlighet er høy nok til å overse enhver synd. Sorry… feil. Overtramp. Generaltabbe. Ja, forresten… synd.

Gud vil at du skal oppleve Hans kjærlighet i dag. Det kan du gjøre om du bruker tid med Gud. I bønn.

Jeg ber om at dine røtter gror dypere ned i den gode jorda som Guds mirakuløse kjærlighet er. Jeg ber om at du skal kjenne og forstå hvor vidt, hvor dypt, hvor høyt Guds kjærlighet til deg virkelig rekker. Jeg ber om at du får en smak, en erfaring, av Guds kjærlighet. Selv om den er så stor at du aldri vil klare å se slutten på den.

Trenger du et mirakel? Guds kjærlighet skaper flere mirakler enn noe annet. Den varer til og med når alt annet tar slutt.

Be sammen med meg:

Må Kristus ved troen bo i mitt hjerte
og jeg stå rotfestet og grunnfestet i kjærlighet.
Må jeg sammen med alle de hellige
bli i stand til å fatte bredden og lengden, høyden og dybden,
ja, kjenne Kristi kjærlighet, som overgår all kunnskap.
Må jeg bli fylt av hele Guds fylde!
Amen.
Paulus til efeserne 3:17–19

Egentlig lovte jeg å ikke skrive mer på søndag. Et skikkelig lovisk løfte! Sannheten er at jeg etter mange år i kirkelig tjeneste synes søndagsfri bare er sååå deilig. Når skulle jeg da få lagt ut andaktene? Det måtte bli på mandag. Så fant jeg på MANDAKTen. Det er altså vignetten jeg bruker på andaktene mine. Finni på helt av meg sjæl. Du kan godt låne ideen, men ikke glem at det var min, da. Krediter meg, please. Copyright © 2017 Victor Skimmeland. Alt materiale på preacher.no som ikke er merket med annet, er fullt ut opphavsrettsbeskyttet. Kommersiell bruk av stoff fra disse sidene krever særskilt tillatelse. Ikke-kommersiell bruk tillates herved så lenge fullstendig kildehenvisning oppgis.