A lot better-selfie

KAMPEN MOT KREFTEN Da jeg lå på operasjonsbordet for ei uke siden, hadde jeg en drøm.

Midt i alt det svarte som omgav meg, kom det til syne et lys langt borte. Det var nok ei dør som åpnet seg.

I døra så jeg omrisset av en mann. Han kom gående bort til meg. Så sa han:

– Hei, Victor! Husker du den avtalen jeg gjorde med deg 21. juni 1983? Jeg slipper deg ikke, og jeg svikter deg ikke. Når tiden kommer for å forlate denne verden, står jeg og venter på deg på den andre siden. Det holder helt fram.

Så snudde han, gikk og lukket døren etter seg.

21. juni 1983 var den dagen jeg møtte Jesus.

Nå er jeg hjemme. Blodprøver fra sykehuset forteller at jeg er fri for kreft i kroppen. Nå venter jeg bare på svar fra biopsi. Og at hodet skal gro.

Takk til alle dere som bryr dere, hilser eller ber. #Takk #Kreftselfie

Oppdatering: Svulsten i hodet er der fremdeles, det er altså bare konstatert at jeg ikke har spredning. Hva de gjør med hodet, blir avgjort når prøvesvarene foreligger i løpet av de nærmeste ukene. Og væskeutvekslingen altså gjenopprettet. Så svimer jeg ikke av.


Først publisert på Facebook og Instagram. © 2015 Victor Skimmeland