Tørrtrening

Med masse hjelp fra en gammel kollega–en god venn–har jeg vekket til live mitt gamle bloggdomene preacher.no.

preacher.no | 14. august 2017 | Victor Skimmeland

Forskjellen på preacher.no og Lasarus er egentlig ikke så stor: Lasarus blei vekka fra de døde etter bare noen få dager. Preacher.no har liggi død i elleve år mens jeg har jobba med ting som vanskelig lot seg kombinere med blogging. Felles for oss begge er likevel Jesus. Og at vi ble vekka til live igjen.

[read more=”Les mer” less=”Les mindre”]

Så nå veit du også hva temaet blir her. Ikke høytflyvende og innvikla, men levd og erfart. Det skal handle om et liv levd med Jesus.

For de som mener at Jesus burde være en privatsak, blir nok denne sida en gedigen nedtur. For de som mener at Han er en personlig sak… ja, jeg er helt enig. Og Jesus handler om noe helt annet enn det perfekte livet. Det handler om det totale livet, så altså kan Jesus like gjerne være med på fotballkamp og pub som i kjerka.

Det blir antagelig noe tørrtrening framover før bloggen lager lyd. Får sin egen side Facebook. Sånn antagelig uti oktober en gang. I hvert fall etter at valget er over og politikerne har krangla seg ferdige med hvem som skal styre pengesekken i Norges rikeste land, som de sier på radioen.

BLOGGTEKNISK. Torgeir Steinde hjalp meg å sette opp bloggen på ett innpust og to utpust. Foto: Victor.

Takk til Torgeir Steinde. Uten deg kunne jeg sikkert knota meg videre i flere måneder. Uten å komme i mål med det første. Du fikk sida mi opp på noen minutter. Snart skal du lære meg hvordan jeg kan redigere sida på egen PC uten å være kobla til nett. Og kanskje jukse litt med kodingen også. Skjønt det siste er jeg egentlig ganske god til.

Takk igjen, Torgeir.

Copyright © 2017 Victor Skimmeland. Alt materiale på preacher.no som ikke er merket annerledes er fullt ut opphavsrettsbeskyttet. Kommersiell bruk av stoff fra disse sidene krever særskilt tillatelse. Ikke-kommersiell bruk tillates herved så lenge full kildehenvisning oppgis.[/read]