Preacher.no Anno 2006

AKTUELT Preacher.no er ikke ny, men bloggen har ligget lenge i møllpose. Sommeren 2006 fikk jeg jobb i Den norske kirke. Jeg kunne selvsagt ha stått på og blogga daglig, men det hadde jeg ikke tid til.

Jeg var akkurat ferdig med en ny misjonsbachelor i interkulturell forståelse fra Ansgarskolen i Kristiansand. Samtidig kastet jeg meg på en master i kirkehistorie på Menighetsfakultetet i Oslo, samt noen masterfag i diakoni på Diakonhjemmet Høgskole. Jeg hadde mer enn nok å gjøre.

[read more=”Se hvordan preacher.no så ut for 11 år siden” less=”MINDRE”]

Her har jeg plukka fram en liten del fra arkivet. Preacher.no anno 2006. (Åpner i nytt vindu).

Også i 2006 var det ville profetier i vinden. Da juni nærmet seg, skreiv deler av kristenpressa at vi måtte passe oss. Igjen. Noen svermere mente at vi ville få se Antikristens ånd komme. Dette var selvfølgelig en del av markedsføringa rundt nyinnspillinga av kinofilmen «Omen», en film som var glemt igjen kort etter. Deler av kristenfolket beit på. Som de også gjorde da filmen «Life of Brian» ble lansert drøyt 25 år tidligere.

Antikrist skulle selvfølgelig komme på den sjette dagen i den sjette måneden i det sjette året, 6.6.6., eller 06.06.06. Det skjedde ikke. «Omen», derimot, hadde premiere denne dagen. Preacher.no var ute og advarte mot falske profeter også den gang. Du finner artikkelen her.


Copyright © 2017 Victor Skimmeland. Alt materiale på preacher.no som ikke er merket med annet, er fullt ut opphavsrettsbeskyttet. Kommersiell bruk av stoff fra disse sidene krever særskilt tillatelse. Ikke-kommersiell bruk tillates herved så lenge fullstendig kildehenvisning oppgis.[/read]