Blei ikke du helbreda, da?

Det er ingen spøk å være sjuk. Det blir ikke lettere når din «bror» er en ganske skinnhellig fariseer som midt oppi det hele lurer på om du ikke blei helbreda likevel.

KAMPEN MOT KREFTEN | preacher.no | Victor Skimmeland | 21. oktober 2017

Ta det med ro. Den typen fariseer jeg skriver om her, er ikke bare en «superkristen» som synes det er greit å gni det inn. Han er også «hedningevennen» min — skjønt venn — som elsker å minne meg om hvor svak jeg egentlig er. Hvis jeg er svak, kan ikke guden min være så mye mer, er logikken hans.

Les mer om helbredelse

En kommentar om “Blei ikke du helbreda, da?”

  1. Kjære Victor! Takk for dine tanker rundt helbredelse. The Quick Fix er noe jeg er varsom med å snakke veldig høyt om, da jeg har svært begrenset kunnskap om Helbredelse med stor H. Men jeg vet at han som vekket opp Lasarus har holdt rundt meg mange ganger i livet, og latt meg få kjenne på NÅDEN! At jeg har blitt bevart, og fortsatt kan leve i ydmyk tro og tillit til JESUS er ikke min skyld. Jeg kunne tryna mange ganger i varierende grad. Mht. sykdomsforhold så er min alder et under, da et krasj i 4-års alderen bidro til et kraniebrudd med 1 tomme kraniebit funnet på ikke egnet sted neste dag. Jeg vet at bønnene som kom fra sykehuskorridoren og flere hjem i familien var intense og mange.
    Og så får jeg fortsatt leve, og bekrefte at JESUS passer på meg…..
    Selv i dødsskyggens dal. Vær fortsatt velsignet!

Det er stengt for kommentarer.