Bibeltime: Bønn i ånd og sannhet

Har menigheten autoritet over denne verdens herskere? Absolutt! Jeg viser deg hva Bibelen sier.

MP3 | preacher.no | Victor Skimmeland | 22. november 2017

Bare et fåtall menigheter gjør opptak av talene i sine gudstjenester. Her er opptaket fra siste bibeltime i menigheten Livets Vann i Bamble søndag 19. november. Jeg delte bibelske prinsipper om menighetens autoritet over vår verden — gjennom bønn.

For egen del legger jeg til at menigheten absolutt er verdt et besøk. Bor du i Grenland og savner et levende fellesskap, er disse folka mye mulig noe for deg.

Selv om jeg hører til i “statskjerka”, kan jeg ikke annet ennå å anbefale denne gjengen. De er en såkalt “plogspissmenighet”. De har fulgt familien min som forberedere gjennom årtier, fra jeg var “frivillig” i lederskapet i min første frimenighet, via årene i misjon og videre fram til alle årene jeg har jobba i Den norske kirke og Kirkens Nødhjelp.


  • Lytt til prekenen i nettspilleren din.
  • Last ned prekenen.
  • Gå til Menighetens Livets Vanns hjemmeside.


    Victor Skimmeland har blant annet studert teologi og jobba i kirke og misjon. Han blogger på preacher.no.
        Copyright © 2017 Victor Skimmeland. Alt materiale som ikke er merka med annet, er fullt ut opphavsrettsbeskytta. Kommersiell bruk av stoff fra disse sidene må ha særskilt tillatelse. Spør meg. Ikke-kommersiell bruk er greit uten at du spør først. Hvis du oppgir full kildehenvisning.