Nå er en Tesla gitt bort

Jeg kjøpte meg en ny Tesla. Nå er den gitt bort.

JUL | preacher.no | Victor Skimmeland | 28. desember 2017

For ti dager siden skrev jeg at jeg skulle gi bort en Tesla. Nå har jeg gitt den bort.

OBS: DENNE SAKEN ER ‘BARE’ FOR KRISTNE!

Jeg snakket helt sant. Samtidig var det noe som manglet.

Jeg brukte overskriften for å få oppmerksomheten din. Og — jeg gav bort en Tesla! Sort of. Jeg gjorde det for å få med DEG på laget. Jeg vil gjerne at du blir med og sprer de gode nyhetene til folk som trenger dem. Bli med og skap oppmerksomhet om preacher.no

[Lik] Facebook-sida vår og [Følg].

Så kommer det til å dukke opp innlegg som flere enn du trenger å høre. Kanskje har du kristne venner som trenger et godt ord. Kanskje har du ikke-kristne venner som trenger et sant ord.

Barneklinikken på Sykehuset Telemark i Skien har fått en Mini-Tesla. En fullt kjørbar leke-Tesla som i Norge koster over 8.000 kroner med stort batteri. Uten at det kostet sykehuset noe. Uten at sykehuset måtte forplikte seg til noe. Den var en gave uten forpliktelser. Bilen skal brukes av barna som er for syke til å bo hjemme. På bildet over ser du ledelsen for klinikken ta imot bilen. Jeg lover deg — de var meget fornøyd. De var ikke redd for at barna skulle kjøre bilen rundt i gangene. De var kanskje litt redd for at større og friskere søsken også skulle prøve å kjøre bilen rundt i gangene. Det skulle de uansett finne ut av.

Bilen fikk i tillegg gratis dekor hos Reklameservice i Sandefjord.

At vi valgte Sykehuset Telemark i Skien, skyldes oppfølgingen som stifteren av bloggen — Victor Skimmeland — har fått. Han har hatt uhelbredelig kreft. Da sykehuset sa ja til å overta behandlingen, hadde Victors lokalsykehus gitt opp. Hva som skjedde i mellomtida kan du lese her — vi skal ikke trøtte deg. Sykehuset fortsatte å følge opp Victor etterpå og gjør det ennå. Sykehuset strekker seg langt. Lenger enn langt.

[Lik] og [Følg] Facebook-sida vår.

Bildetekst:
NY TESLA. Barneavdelingen på Sykehuset Telemark i Skien har fått en fullt kjørbar, elektrisk Tesla til jul. Fv. sykepleier Anita Høyvarde Jensen, Victor Skimmeland og seksjonsleder Liv Holta Aas. Foto: Privat.


Victor Skimmeland har blant annet studert teologi og jobba i kirke og misjon. Han blogger på preacher.no.
    Copyright © 2017 Victor Skimmeland. Alt materiale som ikke er merka med annet, er fullt ut opphavsrettsbeskytta. Kommersiell bruk av stoff fra disse sidene må ha særskilt tillatelse. Spør meg. Ikke-kommersiell bruk er greit uten at du spør først. Hvis du oppgir full kildehenvisning.