Selv kråka har jo sjarm

For nøyaktig 15 år siden ble disse tre lovsangene tatt opp i Iglesia Cristiana El Pacto ‘Belén’, Fontibón, Bogotá (Colombia).

MP3 | preacher.no | Victor Skimmeland | 24. januar 2018
LEER Y ESCUCHAR EN ESPAÑOL

Sammen med daværende musikkpastor i “min” menighet i Colombia, Alexis Jiménez, gjorde vi opptak av mine sanger på “norsk” aften i El Pacto-menigheten i Fontibón, helt vest i millionbyen Bogotá.

Direkte vakkert er det kanskje ikke, men colombianerne jublet for en nordmann som turte å prøve seg på colombiansk kristen-country.

– Også kråka har vel sin sjarm, selv om den til tider kan være nokså masete, påpekte Victor Skimmeland da menigheten krevde at han stilte opp med sang. Skimmeland sang rancheras og boleros på “norsk” fest i menigheten.

– Det er ingen tvil om at jeg kommer til kort med naturgaver og nådegaver på musikkens område, bemerket Skimmeland den gang i en kommentar til opptakene.

Klikk på koblingene nedenfor for å lytte til musikken på mp3. Høyreklikk på koblingene nedenfor og velg Lagre mål som… dersom du vil lagre mp3-filene.

RANCHERO. Victor Skimmeland synger colombiansk, kristen country på norsk aften i Fontibon, Colombia. Foto: Kathrine Skimmeland.

Victor Skimmeland har blant annet studert teologi og jobba i kirke og misjon. Han blogger på preacher.no.
    Copyright © 2003, 2018 Victor Skimmeland. Alt materiale som ikke er merka med annet, er fullt ut opphavsrettsbeskytta. Kommersiell bruk av stoff fra disse sidene må ha særskilt tillatelse. Spør meg. Ikke-kommersiell bruk er greit uten at du spør først. Hvis du oppgir full kildehenvisning.