Tunga di

MANDAKT Fordi du har Jesus, kan du stå oppreist i alle situasjoner. Uten unntak.

Blogg-ferien er over. Ikke gå glipp av viktige nyheter. FØLG og LIK oss på Facebook. DEL med dine venner. Og meld deg på vårt gratis, reklamefrie NYHETSBREV.

 
Uten synd, uten skyld, uten skam! Selvbevisst kan jeg — fordi jeg har Jesus — rope ut hva jeg har og hvem jeg er. Ja, til og med alt jeg klarer, kan jeg rope ut! Alt jeg har krefter til, kan jeg utbasunere!

Dette er min trosbekjennelse!

Stolthet? Slett ikke. Selvsikkerhet? På ingen måte. Dette er tryggheten jeg har i Jesus. Tryggheten gir meg frimodighet.

Over-religiøse personer vil nok si at det her tar seg da ikke ut. Folk som nettopp er tilbake etter å ha ladet batteriene på ferie i Jante vil kjapt spørre hvem jeg egentlig tror at jeg er.

Det spiller ingen rolle! Jeg roper det ut likevel. Fordi jeg kan.

Jeg har stirret døden i hvitøyet og jaget ham på retur. Ennå for en stund. Selv om kreftene mine ikke lenger er i nærheten av hva de var før kreften–denne demon av en sykdom–er jeg sterkere enn alle. Fordi jeg ikke står alene. Fordi jeg har Jesus.

Kreften har ikke gitt meg krefter. Jesus har!

Satan! Prøv å ta min helse, og jeg driver deg tilbake i bønn. Prøv å ta mine krefter, og jeg henter de du kaller dine hjem fra helvetets falske, vakre forgård. Prøv å ta mitt liv, og jeg kommer sterkere tilbake fra døden med hele Kristi hær. Du og dine skal få skjelve, og snart er du ikke mer!

«Alt makter jeg i ham som gjør meg sterk.»
Filipperbrevet 4:13

Med min tunge taler jeg nemlig ord til liv! (Rom 10:9)

Dette er min trosbekjennelse!

DU KAN GJERNE KOMMENTERE, LIKE OG DELE DENNE SAKEN FRA VÅR FACEBOOK-SIDE. KLIKK HER.


Følg oss på Facebook! Klikk her og trykk LIK og FØLG på sida du får opp!

Victor Skimmeland har blant annet studert teologi og jobba i kirke, misjon og bistand. Han blogger på preacher.no. MANDAKTen er andakt på mandag. Dette er vignetten som bloggen bruker på (m)andaktene. Lån gjerne ideen, men husk hvor du fant den. Alle rettigheter reservert © 2018 Victor Skimmeland. Tekstene er skrevet til allmenn nytte og glede, så ikke-kommersiell bruk er greit når du oppgir fullstendig kilde. Annen bruk? Spør først.