Går KrF til venstre?

AKTUELT Vi trenger kristne i alle partier. Ikke alle kristne i ett parti. Nå kan det snart bli akkurat sånn.

NB: MEST FOR KRISTNE!

Klikk her for mer

Én kommentar til “Går KrF til venstre?”

  1. Kommentator Aslak M. Eiriksrud i TV2 har lest boka til sjefen i Kirkelig FolkePoliti og konkluderer med følgende ord:

    «I morgen lanserer Knut Arild Hareide sin nye bok. Den er en 200 sider lang argumentasjonsrekke for hvorfor partiet bør gjøre et dristig og historisk retningsvalg over til norsk venstreside. Boka er overraskende tydelig, selv om den mangler er et svar med to streker under, en anbefaling til partifellene som møtes til landsstyremøte fredag. Da skal partiet diskutere nettopp retningsvalg, for eksempel om de skal gå inn i Erna Solbergs regjering eller om de skal felle den. Jeg er ikke i tvil om hva Hareide mener.»

    Hareide går altså i motsatt retning av KrFU, som i helgen ønsket at moderpartiet skulle gå i regjering med H, FrP og V. Boka til Hareide kommer i salg i morgen, tirsdag. Den fullstendig anmeldelsen kan du lese her: https://www.tv2.no/a/10099022

    Sitatet over hentet jeg fra Eiriksruds Facebook-profil.

Det er stengt for kommentarer.