Forfulgt

MANDAKT Troen som bor i deg roper i protest når du tvinges ned på kne. Når du blir forfulgt. Eller urettferdig behandlet. Det gjelder uansett hva du tror på.

Blogg-ferien er over. Ikke gå glipp av viktige nyheter. FØLG og LIK oss på Facebook. DEL med dine venner. Og meld deg på vårt gratis, reklamefrie NYHETSBREV.

 
Det hender omgivelsene presser deg. Du gjenkjenner det vonde når det banker på. Noen ganger er det vonde ren ondskap.

Vi kristne vet hvilket navn ondskapen bærer: Det er Djevelen som melder seg.

Bibelen benekter ikke det ondes eksistens. Enten vi utsettes for prøvelser eller blir forfulgt, eller om vi lar oss friste over evne: Gud har allerede vist oss en vei bort fra det onde.

La oss bruke forfølgelse til å vokse. Da kan Gud gi deg alt du trenger. Les Jakobs brev 1:2-8 for å se hvordan.

>>DU KAN GJERNE KOMMENTERE, LIKE OG DELE SAKEN FRA VÅR FACEBOOK-SIDE. KLIKK HER.

Vi betaler ikke Facebook for å fremme våre innlegg, så Facebook begrenser dessverre hvor mange som kan se dem. Om du vil hjelpe oss å nå ut til flest mulig, oppfordrer vi deg til å kommentere, like og dele. Tusen takk.

Victor Skimmeland har blant annet studert teologi og jobba i kirke, misjon og bistand. Han blogger på preacher.no. MANDAKTen er andakt på mandag. Denne vignetten bruker bloggen på (m)andaktene. Lån gjerne ideen, men husk hvor du fant den. Alle rettigheter reservert © 2018 Victor Skimmeland. Tekstene er skrevet til allmenn nytte og glede, så ikke-kommersiell bruk er greit når du oppgir fullstendig kilde. Annen bruk? Spør først.