Pink eye

AKTUELT Etter ei uke med forkjølelse og lav produksjon, skal man holde fingrene borte fra øynene. Det gjorde ikke jeg. Nå blir det ei uke til med lav produksjon og praktisk talt blind.

Vel, sannheten er at jeg plasserte brillestangen én gang rett i øyet i går. Det gjorde så vondt at jeg måtte gni litt ekstra med fingrene. Så hoppet kontaktlinsen ut. Jeg skylte den, satte den på plass igjen, og alt skulle være greit.

Så gnidde jeg på øyet gjennom natten. Det må ha klødd ganske ille. Jeg skulle tatt hintet allerede da.

Nå har jeg øye-karate. Unnskyld, øye-katarr. Det betyr at jeg ikke kan bruke linser under lesebrillene og for alle praktisk formål er blind. Jeg kan ikke lese, heller ikke kjøre bil, men jeg kan gå tur hvis jeg tar med meg førerhunden min, Bèla.

Jeg gikk til apoteket i byen og fikk kloramfenikoldråper. Salve hadde jeg. Nå må det gå noen dager før jeg kan sette inn linsene igjen.

Det blir enda en slapp uke med lite produksjon, altså.

Copyright © 2018 Victor Skimmeland er preacher.no.