Far

MANDAKT NRK viste i går et innslag om at Aksel Lund Svindal skulle legge opp. Ti minutter etter hadde Ingar Clausen skrevet dagens MANDAKT.

Ingar Clausen er fast gjest på bloggen PREACHER.no.

Hør MANDAKTen: Far (1:36)

Se NRK >> Aksel Lund Svindal: Best i verden

Aksel Lund Svindal skal legge opp etter VM i Åre. I programmet som oppsummerer hans liv og karriere på NRK søndag 27. januar, sa han følgende:

«Uten fatter’n hadde jeg ikke vært der jeg er i dag.»

Han gav ytterligere «cred» til det å vite at han har supportere i familien, folk han kan ringe når som helst om hva som helst–og de stiller opp. FLOTT! En fantastisk idrettsutøver som vet å takke de som backer ham opp.

HUSK >> LIK og FØLG PREACHER.no på Facebook

Hva med din Far, jeg mener Han i Himmelen?

Uten Han hadde du uansett ikke vært der du er i dag. Du får kanskje ikke muligheten til å fortelle det til hele Norge i prime time, men Han er verdt all takk og ære.

LES og LYTT >> Flere MANDAKTer på preacher.no

Å høre en sterk solist som synger «To God Be The Glory» som en avslutning på en festgudstjeneste er et slikt takknemlighetsbidrag. Det gjorde inntrykk. Aksels uttalelse gjorde inntrykk.

Da slår jeg på tråden til Gud og sier:

–Tusen takk, Far, for at du er den du er–hver dag–for meg.

Jeg trenger ikke bruke mobilen en gang. Han ønsker at jeg skal være på nett med Ham hele tiden. Han hører før ordene er ute av munnen. Sånn er min bønn.

Takk!

Hør MANDAKTen: Far (1:36)


Følg oss på Facebook? Klikk her, og trykk deretter LIK og FØLG på sida du får opp!

Victor Skimmeland har blant annet studert teologi og jobba i kirke, misjon og bistand. Han blogger på preacher.no. MANDAKTen er andakt på mandag. Denne vignetten bruker bloggen på (m)andaktene. Lån gjerne ideen, men husk hvor du fant den. Alle rettigheter reservert © 2019 Forfatteren. Tekstene er skrevet til allmenn nytte og glede, så ikke-kommersiell bruk er greit når du oppgir fullstendig kilde. Annen bruk? Spør først.