En bønn

POESI “En bønn” er et helt nytt dikt fra Ingar Clausen. Vi får igjen lov til å publisere hans dikt på bloggen.

Ingar blogger ofte på preacher.no. Du hans finner kontaktinformasjon lenger ned på sida om du ønsker å ta kontakt.

HUSK >> LIK og FØLG PREACHER.NO på FACEBOOK

En bønn

Gud og Far, takk at du lærte meg om bønn,
Det å takke for, og stole på din Sønn
Som ga livet sitt, den største kjærlighet
For at jeg kan bli med Han i evighet.

Herre hør min bønn og gi meg større tro
Ved å vise meg at Ordet ditt vil gro
I mitt indre, og hos dem jeg møter her!
Herre gi meg styrke, vær i dag meg nær!

Herre Jesus, la meg se mer av ditt verk,
Slik du ønsker, gjennom meg, og gjør meg sterk!
La meg være både vitnesbyrd og salt
Og et lys fra deg som skinner overalt.

Der jeg kommer, der jeg går, vil du gå med.
Jeg vil hilse ifra deg på dette sted.
La meg kjenne at jeg ledes ved din hånd
Og gis ord å tale fra Den Hellig Ånd.

Gå ikke glipp av viktige nyheter. FØLG og LIK oss på Facebook. DEL med dine venner. Og meld deg på vårt gratis, reklamefrie NYHETSBREV.

 

En kort biografi om INGAR CLAUSEN finner du her. Har du lyst til å kontakte ham, finner du informasjon her også. Du kan kommentere diktet i kommentarfeltet nedenfor. Feltet er åpent i 30 dager etter publisering. Første gang du kommenterer, må innlegget ditt godkjennes av moderator. Så snart du er godkjent, blir innlegget synlig nedenfor.

© 2019 Forfatteren og preacher.no. Alle rettigheter reservert. Tekstene er skrevet til allmenn nytte og glede, så ikke-kommersiell bruk er greit når du oppgir fullstendig kilde. Annen bruk? Spør oss først.