Nyttårsforsett

VEIEN VIDERE Jeg trenger et nyttårsforsett. I år, i dette tiåret, skal det være enkelt: Skjerp deg, Victor!

Jeg har ikke klart å konsentrere meg ordentlig etter skilsmissen. Det har tatt tid å bearbeide følelsene. Jeg ser det på bloggen min også. Jeg har skrivi mindre, men ofte lengre. Jeg har vært mindre strukturert. Jeg har ikke alltid kommet til poenget.

Det forandret jeg nå.

Jeg gikk gjennom jula og oppdaga plutselig at sorgen hadde slept taket. Nå er det framtida som gjelder.

Altså, skjerp deg, Victor! Ta deg sammen.

JEG SKAL PRØVE å skrive jevnt over kortere. Jeg skal prøve å komme raskere til poenget. Jeg skal prøve å komme i mål med det jeg skriver.

Jeg trur jeg klarer det. Tida vil vise om jeg får rett.

Jeg starta blogginga — eller, jeg gjenåpna bloggen sommeren 2017 — med én hensikt. Jeg var hjerneskada. Jeg trengte å trene huet, ikke bare kroppen etter mitt nær døden-møte med kreften.

Bloggen var min kognitive trening.

Det glipper for meg ennå, men det har blitt en god del bedre. Mitt nyttårsforsett er å bli enda litt bedre.

Altså — full skjerping, Victor.

Sånn.

Godt år, folk!


Bildetekst:
NYTTÅRSFORSETT. Jeg trenger et nyttårsforsett. I år, i dette tiåret, skal det være enkelt. Foto: Victor Skimmeland.

LIK og KOMMENTÉR >>
Denne saken kan du like, dele og diskutere videre på Facebook. Klikk her.

>> GLEM IKKE Å KLIKKE HER SÅ DU BLIR VÅR NESTE FACEBOOK-STALKER PÅ Victor Skimmeland er PREACHER.no

Victor Skimmeland tok teologi og jobba i kirke, misjon og bistand. Han blogger på preacher.no. Copyright 2020 © Victor Skimmeland er Preacher.no. Alle rettigheter reservert. Tekstene er ment til allmenn nytte og glede. Ikke-kommersiell bruk er OK om du oppgir fullstendig kilde. Annen bruk? Spør meg.