Christine Koht: Kreft med spredning

KAMPEN MOT KREFTEN Christine Koht og jeg har ikke så mye til felles. Bortsett fra dette: Agressiv, ondarta føflekkreft med rask spredning og mange, farlige bivirkninger fra behandlingen. I romjula har jeg hørt Christines historie. Den likner på min.

LIK og KOMMENTÉR >>
Denne saken kan du like, dele og diskutere videre på Facebook. Klikk her.

Jeg gjenkjenner mitt eget liv i Christine Kohts. Jeg blei veldig syk. Av kreften. Av bivirkningene. I tillegg blei jeg hjerneskada. Skadene er varige, men jeg har blitt bedre av kognitiv trening.

Mens Christine er usikker på utfallet, blei jeg helbredet fra selve kreften. Den historien kan du lese fra lenken nedenfor.

KAMPEN MOT KREFTEN >>
«Kreftfri etter tur til Jerusalem»

Kreften forandra meg, og sykdommen var krevende både for meg og omgivelsene. Jeg anbefaler deg å høre Christine Kohts historie i det nye året. Tross ulikhetene, er det mange likheter.

Her kan du spille av episodene fra A-magasinets podcast ‘Koht vil leve’ på Spotify:

Flere steder du kan lytte:

LES AFTENPOSTEN >> «Koht vil leve» er årets radiodokumentar

>> GLEM IKKE Å KLIKKE HER SÅ DU BLIR VÅR NESTE FACEBOOK-STALKER PÅ Victor Skimmeland er PREACHER.no

Victor Skimmeland tok teologi og jobba i kirke, misjon og bistand. Han blogger på preacher.no. Copyright 2019 © Victor Skimmeland er Preacher.no. Alle rettigheter reservert. Tekstene er ment til allmenn nytte og glede. Ikke-kommersiell bruk er OK om du oppgir fullstendig kilde. Annen bruk? Spør meg.