Påskevandring 4—Tirsdag

PÅSKE/MANDAKT SPESIAL Fra mandag til onsdag i påskeuka skjer det mye rundt Jesus. Han skaper liv hvor enn han beveger seg. Skal vi følge med på alt Jesus gjør fra time til time, så får vi mye å henge med på. La oss nøye oss med et utvalg, i dag fra Matteus og Lukas.

>> FULL TEKST til denne EPISODEN (klikk her)
>> LIK og FØLG sida vår på FACEBOOK (klikk her)
>> LIK og KOMMENTÉR denne saken på FACEBOOK (klikk her)
>> SAMLESIDE for Påskevandringen 2020 (klikk her)

>Årets påskevandring gjør du på Victor Skimmeland er Preacher.no. Du finner podcast og blogg her:

    På www.PREACHER.no;
    på Facebook.com/Preacher.no; og
    på Skimmeland.Podbean.com.

Følg meg i ti dager gjennom påska i denne MANDAKTen spesial: Påskevandring.

Jeg må også få lov til å nevne det, mens jeg er her: Det er bursdag til min datter Andrea idag. Hun har blitt nitten og sitter hjemme i stedet for å være på skolen. Du vet hvorfor. La henne få lov til å anbefale dagens MANDAKT Spesial.

Kilder:
Bildetekst: PÅSKEVANDRING 4. Ti dagers påskevandring med Victor Skimmeland er Preacher.no. Fjerde dag: Tirsdagen, da Jesus igjen advarer folket mot prestene. Fotomontasje: Victor Skimmeland.
Music: «Pure by Design», Copyright © 2019 www.purple-planet.com. Used with permission.
Music: Various Sound Effects, Copyright © 2020 SoundBible.com. Used with permission.

Vi betaler ikke Facebook for å fremme våre innlegg, så Facebook begrenser hvor mange som kan se dem. Om du vil hjelpe oss å nå ut til flest mulig, kan du like, kommentere og, aller helst, dele. Tusen takk.

Victor Skimmeland tok teologi og jobba i kirke, misjon og bistand. Han blogger på preacher.no. MANDAKTen er andakt på mandag. Denne vignetten bruker bloggen på (m)andaktene. Lån gjerne ideen, men husk hvor du fant den. Alle rettigheter reservert. Copyright 2020 © Victor Skimmeland er Preacher.no. Tekstene er ment til allmenn nytte og glede. Ikke-kommersiell bruk er OK om du oppgir fullstendig kilde. Annen bruk? Spør meg.