Påskevandring 3—Mandag

PÅSKE/MANDAKT SPESIAL Mandag i påske er du ikke vant til å høre noe særlig om. Men så gjorde faktisk Jesus en del denne mandagen også. I Matteus leser vi om flere ting Jesus gjorde etter palmesøndag. Fikentreet som visnet og oppgjøret med prestene skjedde nettopp denne mandagen.

>> FULL TEKST til denne EPISODEN (klikk her)
>> LIK og FØLG sida vår på FACEBOOK (klikk her)
>> LIK og KOMMENTÉR denne saken på FACEBOOK (klikk her)
>> SAMLESIDE for Påskevandringen 2020 (klikk her)

Påskevandring i kjerkene har lange tradisjoner. Ofte fokuserer kjerka på lidelse. I gamle dager kan vi forstå at det var sånn. Du hadde det kanskje ikke så greit sjæl, heller, men se på Jesus, da! Han hadde det i hvert fall ille, Han.

Årets påskevandring gjør med på Victor Skimmeland er Preacher.no. Du finner podcast og blogg her:

   Bloggen ligger på www.PREACHER.no;
   Facebook-sida finner du på Facebook.com/Preacher.noLIK og FØLG; og
   Podcasten lytter du til her.

Følg meg i ti dager gjennom påska i denne MANDAKTen spesial: Påskevandring.

Kilder:
Bildetekst: PÅSKEVANDRING 3. Ti dagers påskevandring med Victor Skimmeland er Preacher.no. Tredje dag: Mandagen da Jesus tok et oppgjør med prestene. Fotomontasje: Victor Skimmeland.
Music: «Pure by Design», Copyright © 2019 www.purple-planet.com. Used with permission.
Music: Various Sound Effects, Copyright © 2020 SoundBible.com. Used with permission.

Vi betaler ikke Facebook for å fremme våre innlegg, så Facebook begrenser hvor mange som kan se dem. Om du vil hjelpe oss å nå ut til flest mulig, kan du like, kommentere og, aller helst, dele. Tusen takk.

Victor Skimmeland tok teologi og jobba i kirke, misjon og bistand. Han blogger på preacher.no. MANDAKTen er andakt på mandag. Denne vignetten bruker bloggen på (m)andaktene. Lån gjerne ideen, men husk hvor du fant den. Alle rettigheter reservert. Copyright 2020 © Victor Skimmeland er Preacher.no. Tekstene er ment til allmenn nytte og glede. Ikke-kommersiell bruk er OK om du oppgir fullstendig kilde. Annen bruk? Spør meg.