Påskevandring 2—Palmesøndag

PÅSKE/MANDAKT SPESIAL Palmesøndag – eller pælmesøndag som vi sa det i Grennlænn da vi var ungær – har ingenting med at barna pælma greiner på Jesus å gjøre. Det har alt med palmer å gjøre. Bli med Jesus gjennom palmesøndag.

>> FULL TEKST til denne EPISODEN (klikk her)
>> LIK og FØLG sida vår på FACEBOOK (klikk her)
>> LIK og KOMMENTÉR denne saken på FACEBOOK (klikk her)
>> SAMLESIDE for Påskevandringen 2020 (klikk her)

Påskevandring i kjerkene har lange tradisjoner. Ofte fokuserer kjerka på lidelse. I gamle dager kan vi forstå at det var sånn. Du hadde det kanskje ikke så greit sjæl, heller, men se på Jesus, da! Han hadde det i hvert fall ille, Han.

Årets påskevandring gjør du på Victor Skimmeland er Preacher.no. Du finner podcast og blogg her:

   Bloggen ligger på www.PREACHER.no;
   Facebook-sida finner du på Facebook.com/Preacher.noLIK og FØLG; og
   Podcasten lytter du til her.

I år inviterer jeg til en smittefri, smertefri og sorgenfri vandring gjennom Jesu’ siste dager i livet — og videre til Han våkna opp igjen etter døden. Følg meg i ti dager gjennom påska i denne MANDAKTen spesial: Påskevandring.

Er du klar? Da setter vi i gang.

Kilder:
Bildetekst: PÅSKEVANDRING 1. Ti dagers påskevandring med Victor Skimmeland er Preacher.no. Første dag: Lørdag før palmesøndag. Fotomontasje: Victor Skimmeland.
Music: «Pure by Design», Copyright © 2019 www.purple-planet.com. Used with permission.
Music: Various Sound Effects, Copyright © 2020 SoundBible.com. Used with permission.

Vi betaler ikke Facebook for å fremme våre innlegg, så Facebook begrenser hvor mange som kan se dem. Om du vil hjelpe oss å nå ut til flest mulig, kan du like, kommentere og, aller helst, dele. Tusen takk.

Victor Skimmeland tok teologi og jobba i kirke, misjon og bistand. Han blogger på preacher.no. MANDAKTen er andakt på mandag. Denne vignetten bruker bloggen på (m)andaktene. Lån gjerne ideen, men husk hvor du fant den. Alle rettigheter reservert. Copyright 2020 © Victor Skimmeland er Preacher.no. Tekstene er ment til allmenn nytte og glede. Ikke-kommersiell bruk er OK om du oppgir fullstendig kilde. Annen bruk? Spør meg.