Påskevandring 15—EKSTRA Lukas og Paulus

PÅSKE/MANDAKT SPESIAL Jesus hadde reist, og vennene hadde fått beskjed om å vente. Ikke noe mer. Men apostlene måtte velge en erstatter for Judas. De gjorde det eneste fornuftige, syntes de – de samlet seg for å be.

Nå satt Lucius og Paulus igjen og gransket skriftene som skulle bli til den første kirkehistorien. De diskuterte Apostlenes gjerninger.

Dette er en ekstra podcast mellom Kristi Himmelfartsdag og pinse. Mens apostlene ventet på Den hellige ånd, slik de hadde fått beskjed om, gjorde de noe annet de også hadde lært. De ba! Og så handlet de.

>> FULL TEKST til denne EPISODEN (klikk her)
>> LIK og FØLG sida vår på FACEBOOK (klikk her)
>> LIK og KOMMENTÉR denne saken på FACEBOOK (klikk her)
>> SAMLESIDE for Påskevandringen 2020 (klikk her)

Årets påskevandring gjorde du på Victor Skimmeland er Preacher.no. Du finner podcast og blogg her:

    På www.PREACHER.no;
    på Facebook.com/Preacher.no; og
    på Skimmeland.Podbean.com.

Dette er en ekstra podcast på Kristi Himmelfartsdag. Det er altså Lukas og Paulus som diskuterer fortellingene fra øyenvitnene som så at Jesus reiste opp til Himmelen.

Kilder:
Bildetekst: PÅSKEVANDRING 15. Paulus og Lukas reiste sammen i misjon og drøftet helt sikkert flere av skriftene som endte opp i Det nye testamentet. Illustrasjonsbilde: Victor Skimmeland.
Music: «Pure by Design», Copyright © 2019 www.purple-planet.com. Used with permission.
Music: Various Sound Effects, Copyright © 2020 SoundBible.com. Used with permission.
Bible references: Bibelselskapet, Copyright © 2011-20 Bibelselskapet. Used with permission.

Vi betaler ikke Facebook for å fremme våre innlegg, så Facebook begrenser hvor mange som kan se dem. Om du vil hjelpe oss å nå ut til flest mulig, kan du like, kommentere og, aller helst, dele. Tusen takk.

Victor Skimmeland tok teologi og jobba i kirke, misjon og bistand. Han blogger på preacher.no. MANDAKTen er andakt på mandag. Denne vignetten bruker bloggen på (m)andaktene. Lån gjerne ideen, men husk hvor du fant den. Alle rettigheter reservert. Copyright 2020 © Victor Skimmeland er Preacher.no. Tekstene er ment til allmenn nytte og glede. Ikke-kommersiell bruk er OK om du oppgir fullstendig kilde. Annen bruk? Spør meg.