Har Gud heiet på deg…

POESI Har Gud heiet på deg i det siste? Selvfølgelig har Han det, men legger du merke til det? I det vi starter et nytt skoleår – og et nytt arbeidsår i menighetene – ta deg tid til å lytte når Gud heier på deg.

Dette er et dikt med tre strofer og et refreng. Ingar Clausen tenker at det en dag kan bli en sang av det, men han prøver det gjerne ut på sine lesere allerede i dag. Ikke nøl med å gi Ingar tilbakemelding.

Ingar blogger fast på Preacher.no. Du finner mer informasjon lenger ned på sida om du ønsker å ta kontakt med ham.

OG, DU, GLEM IKKE å LIKE og FØLGE PREACHER.no på FACEBOOK (klikk her)

Har Gud heiet på deg…

Tekst: Ingar Clausen.

1. Har Gud heiet på deg i det siste?
Har Han sagt at Han vil deg alt vel?
Han har sagt at Han ingen vil miste!
Han har sagt at Han elsker hver sjel!

Omkved:
Har du hørt når Han hvisker i sinnet?
Har du hørt hva hans Ånd har å si?
Har du lyttet til Ordet der inne?
Han ønsker bare å sette deg fri!

2. Har du hørt Han vil ta det du bærer?
Han vil ta hver en synd og hver last.
Han vet om hvordan dette deg tærer.
Han ga alt, derfor hjertet hans brast.

3. Han har sagt; ikke utsett det lenger!
Han har gitt deg sitt liv og din dåp.
Hans kjærlighet du utestenger
Om du nekter å motta hans håp.

En kort biografi om INGAR CLAUSEN finner du om du klikker her. Har du lyst til å kontakte ham, finner du informasjon her også. Du kan kommentere diktet i kommentarfeltet nedenfor. Feltet er åpent i 30 dager etter publisering. Første gang du kommenterer, må innlegget ditt godkjennes av moderator. Så snart du er godkjent, blir innlegget synlig nedenfor.

© 2021 Forfatteren og Preacher.no. Alle rettigheter reservert. Tekstene er skrevet til allmenn nytte og glede, så ikke-kommersiell bruk er greit når du oppgir fullstendig kilde. Annen bruk? Spør oss først.