«D’ække muli’!!!»

MEME Jesus sa aldri «ærre muli»?

Nok en gang et meme i serien «Hva Jesus IKKE sa».

Jesus sa aldri «ærre muli»?

Tvert imot! En gang Jesus blei utfordra på akkurat dette — «Ærre muli, Jesus?» — svarte Jesus sånn:

«Om det er mulig for meg?» svarte Jesus. «Alt er mulig for den som tror.»

Du kan lese hele fortellingen i Markus-evangeliet 9:14-29. Svaret til Jesus henta jeg fra vers 23.

Dette er kjernen i evangeliet. Nye muligheter. Nye sjanser. Alt er mulig for Jesus.

I dag stanser vi her.

Ideen til HVA JESUS IKKE SA er ikke min egen, men alle sakene under denne vignetten er eget stoff. Ideen stammer fra en bildebok av Paul Ellis med tittelen «Stuff Jesus Never Said». Boka har egen side på Facebook; som ikke alltid er like morsom som boka. Copyright © 2017 Victor Skimmeland. Alt materiale på preacher.no; som ikke er merket annerledes er fullt ut opphavsrettsbeskyttet. Kommersiell bruk av stoff fra disse sidene krever særskilt tillatelse. Ikke-kommersiell bruk tillates herved så lenge full kildehenvisning oppgis. Les gjerne flere saker om HVA JESUS IKKE SA.