Stans, be og koble deg på. Til Gud. I dag.

Kort mandakt. Dette er versjon to.

MANDAKT | preacher.no | Victor Skimmeland | 13. november 2017

Det egentlige målet med bønn, er ikke at jeg får svar, men at Gud får ære. Uansett utfall.

Hensikten med bønn er ikke at Gud tilpasses mine behov og ønsker. Min måte å se verden på. Formålet med bønn er at jeg lærer meg Guds måte å se verden på. Kommer inn i Guds rike. Kjenner Guds kraft. Lever til Guds ære.

Når jeg lærer å søke Guds rike, når jeg blir avhengig av Hans kraft, når jeg lever til Hans ære – da begynner Guds velsignelse for alvor å strømme inn i – og gjennom – livet mitt.

Ikke oss, Herre, ikke oss,
gi heller ditt navn ære,
du som er kjærlig og trofast.
Salme 115:1

Nesten samme overskrift, men annerledes innhold leste du i mandakten for to uker siden.

MANDAKTen er andakt på en mandag. Det er vignetten jeg bruker på andaktene mine. Finni på helt av meg sjæl. Du kan gjerne låne ideen, men husk at det var min. Krediter meg, please. Copyright © 2017 Victor Skimmeland. Alt materiale på preacher.no som ikke er merket med annet, er fullt ut opphavsrettsbeskyttet. Kommersiell bruk av stoff fra disse sidene krever særskilt tillatelse. Ikke-kommersiell bruk tillates herved så lenge fullstendig kildehenvisning oppgis.