Problemer skal løses, ikke dyrkes

En samferdselsminister jeg ikke nevner navnet på, skreiv noe bra på Facebook.

AKTUELT | preacher.no | Victor Skimmeland | 1. desember 2017

Jeg nevner altså ikke navnet på samferdselsministeren, for det er visst ikke politisk korrekt. Så da lar jeg være. Jeg nevner det ikke i fall noen litt hårsåre noen skulle tro jeg sympatiserte for mye med partiet.

Den aktuelle samferdselsministeren skriver mye på Facebook. Jeg følger ham fordi jeg synes han er flink. Dessuten er han pinsevenn og fornuftig. Men jeg skriver ikke navnet hans, altså.

Denne samferdselsministeren skreiv altså noe bra på Facebook for ikke så lenge siden.

For ikke så lenge siden skreiv samferdselsministeren disse ordene på Facebook:

«Problemer skal løses, ikke dyrkes.»

Der traff han spikeren på hodet. Der tok han det på kornet. Der…

Jeg ville bare si at samferdselsministeren har skjønt det.

Problemer skal løses, ikke dyrkes.

Hørte dere, alle der ute?

Bildetekst:
MINISTER. En samferdselsminister det er politisk ukorrekt å synes gjør noe bra, skreiv noe bra på Facebook. Pressefoto fra FrP, med tillatelse.

Victor Skimmeland har blant annet studert teologi og jobba i kirke og misjon. Han blogger på preacher.no. Copyright © 2017 Victor Skimmeland. Alt materiale som ikke er merka med annet, er fullt ut opphavsrettsbeskytta. Kommersiell bruk av stoff fra disse sidene må ha særskilt tillatelse. Spør meg. Ikke-kommersiell bruk er greit uten at du spør først. Hvis du oppgir full kildehenvisning.