Jon M.

Jon Michelet er død.

AKTUELT | preacher.no | Victor Skimmeland | Søndag 15. april 2018

Jeg var sammen med Hans Ødegård og Ana Isabel Lopez Taylor på 1. mai for to år siden i Langesund. Da snakket jeg med Jon M. Nå er han død.

Jon Michelet.

Jeg snakket med ham sist 1. mai for to år siden i Langesund. Da var han ganske frisk. Jeg skulle dø, men ville først hilse på min ungdoms helt.

Nå er Jon død. Jeg er frisk. Jeg fikk mitt mirakel, selv om min siste dag også vil komme.

Vi var mange kristne som ba for Jon opp gjennom årene. Det skammer jeg meg ikke over. Vi gjenkjente en ærlig mann.

SISTE HILSEN. Jeg hilser på Jon Michelet for siste gang 1. mai 2016 i Langesund. Hans Ødegård i bakgrunnen. Foto: Ana Isabel Lopez Taylor.

Victor Skimmeland har blant annet studert teologi og jobba i kirke og misjon. Han blogger på preacher.no Copyright © 2018 Victor Skimmeland. Alt materiale som ikke er merka med annet, er fullt ut opphavsrettsbeskytta. Kommersiell bruk av stoff fra disse sidene må ha særskilt tillatelse. Spør meg. Ikke-kommersiell bruk er greit uten at du spør først — hvis du oppgir full kildehenvisning.