Sylvi Listhaug langer ut mot KrF-ledelsen i ny bok

BOK Kan Sylvi Listhaug bli den som klarer å samle Kristelig Folkeparti til støtte for Knut Arild Hareides prosjekt? Hennes angrep på partiet og nokså fraværende anger for egne feiltrinn kan få nettopp dette resultatet.

Sylvi Listhaug definerer seg alltid i forhold andre. Sylvi Listhaug uten en motstander ville vært Sylvi Listhaug uten et prosjekt. Det bærer også boka hennes preg av.

NB: MEST FOR KRISTNE!

Klikk her for mer

2 kommentarer til «Sylvi Listhaug langer ut mot KrF-ledelsen i ny bok»

  1. Så dukket Knut Arild Hareide opp på Facebook. Hans vurdering er at Listhaug bekrefter det han skrev i sin bok: FrP kan ikke samarbeide med KrF.

    «Jeg ser det er flere som gir ut bøker for tiden. Når Sylvi Listhaug påstår at KrF vil «utslette hele vår kulturarv» virker det ikke som hun ønsker samarbeid med KrF. Da er vi to i alle fall enige om en ting: politisk avstand gjør ikke et regjeringssamarbeid naturlig.

    Men verre er det at hun påstår at «kirken råtner på rot» fordi den er opptatt av at Norge skal ta sitt ansvar for mennesker på flukt. Jeg kjenner så mange i både DnK og andre kirker som brenner for Jesus og mennesker rundt seg. En slik beskrivelse av kirken er vond å lese. Og den er ikke riktig.

    Jeg tror alle ser at KrF ønsker å være et parti som står opp for de kristne verdiene i praksis. Det handler om menneskeverd, forvalteransvar og nestekjærlighet. Det handler om å være trygg på våre røtter i møte med et mangfoldig Norge. Her er KrF en garantist for å løfte frem vår kristne verdiarv».

    https://www.facebook.com/204704846209910/posts/2369235763090130/

Det er stengt for kommentarer.