Disse 15 illustrasjonene forteller deg hva som er galt med samfunnet vårt

KUNST Jeg lærte å sette pris på kunst som ung. Som barn tegnet jeg. Som voksen kjøpte jeg kunst. God kunst forteller gjerne noe vesentlig om samfunnet rundt oss.

Nylig kom jeg over en serie samfunnskritiske blyantegninger av pseudonymet Al Margen. Jeg har valgt meg 15 av tegningene. Du får dem her, uten ekstra kommentarer, så kan du selv prøve å tenke etter hvordan de beskriver samfunnet vårt akkurat nå.

FØLG PREACHER.NO på FACEBOOK

Al Margen kan høres amerikansk ut, men fordi jeg snakker spansk, skjønte jeg bedre. ‘Al Margen’ kan oversettes med ‘På Kanten’. Det er altså ikke noe navn. Snart skjønner du hva kunstnerkollektivet bak pseudonymet forsøker å formidle.

Her er altså 15 tegninger som kommenterer et selvopptatt samfunn. Akkurat nå.

Min gode venninne og tidligere kollega Ana har spansk som morsmål og en samfunnskritisk innstilling. Hun vil være enig med meg. Dette er verdt å se nærmere på. Lenke til Al Margen nederst i innlegget.

ANMELDT >> Det som betyr noe for Knut Arild Hareide

ANMELDT >> Sylvi Listhaug langer ut mot KrF-ledelsen i ny bok

ANMELDT >> Bakkevigs og Kristensens konstruksjon

Se mer fra Al Margen på FACEBOOK

Copyright © 2018 Victor Skimmeland er preacher.no