Partner-info: Inviter dine venner til LIK og FØLG på Facebook

PARTNER Vi ønsker oss flere følgerne på Facebook-sida til preacher.no. Kan du hjelpe oss og invitere dine egne venner? Det er enkelt.

Først åpner du Victor Skimmeland er preacher.no på Facebook. Klikk gjerne på lenken under for å åpne.

HUSK >> LIK og FØLG PREACHER.NO på FACEBOOK

Når du får opp siden i appen eller på nettsida di, er det mulig du allerede der har mulighet til å invitere venner til å like og følge. Hvis ikke, let etter fanen Samfunn og klikk på den.

Deretter klikker du på Inviter venner til å like denne siden.

Når du nå får opp ei liste med forslag fra Facebook, klikker på på knappen Inviter til høyre for navnet til den aktuelle vennen. Dette gjentar du så lenge du vil, eller til du har brukt opp tilliten til alle vennene dine.

NB: Facebook sorterer vennelisten din litt tilfeldig. Den klarer ikke å skille ut de som allerede følger siden. Her skal det visst LIKES. Dessuten sorterer Facebook tilfeldig etter hvem de antar kan være interesserte. De bruker med andre ord en algoritme, et fint ord for kunstig intelligens. Noen venner har strengere innstillinger på sin egen profil, så de får ikke opp på lista.

Tusen takk for hjelpen din. Du bidrar til at en ikke alt for religiøst preget side kan fortelle om det viktigste i vår tro — Jesus — til mennesker som ikke er så interesserte i kirken, prestekapper eller gammel liturgi.

Copyright © 2018 Victor Skimmeland er preacher.no.