Nasjonal bønnekonferanse i Sandefjord i mars

MENIGHET/BØNN Siste helg i mars arrangerer Tønsberg Frikirke nasjonal bønnekonferanse på Brunstad i Sandefjord. Nettverket Bønn for Den norske kirke ber folk melde seg på og lære om hvordan de kan etablere bønnehus i sine egne hjem.
>> READ IN ENGLISH | LES PÅ NORSK

I flere år har jeg kjent lederne i nettverket Bønn for Den norske kirke. Gruppene ber for ledere i kirken, for Kirkemøtet og bispedømmerådene. Jeg deltok selv i nettverket før jeg fikk kreft, og jeg har flere ganger skrevet reportasjer om nettverket mens jeg var journalist i den kristne dagsavisa Dagen.

Det er trygge og troverdige folk som inviterer til bønnekonferansen.

Illustrasjonsfoto:
BØNNE-NETTVERK. Patrick Opembe, Jo Hedberg, Ottar Elgvin, Randi Anne Skårdal, Ole Jacob Grøgaard og Bernt Christensen var med nettverket ‘Bønn for Den norske kirke’ og ba for Kirkemøtet i Tønsberg for noen år siden. Nettverket ber også for andre kirkelige råd og beslutningstagere. Foto: Privat.

HUSK >> LIK og FØLG PREACHER.NO på FACEBOOK

Randi Anne Skårdal er en av lederne i nettverket. Hun anbefaler alle som vil ta sin egen bønnetjeneste ett skritt videre å melde seg på nasjonal bønnekonferanse i Sandefjord i slutten av mars.

—I slutten av mars kommer den britiske bønnelederen Roy Godwin fra retreatsenteret Ffald-y-Brenin i Wales til Sandefjord, forteller Randi Anne.

—Godwin ble kjent for oss nordmenn med boka «Strømmer av nåde». Snart kommer han og holder konferanse på Oslofjord Conference Center i Sandefjord. Tønsberg Frikirke står som arrangør for sammen med Ungdom i Oppdrag og flere. Dette er noe bønnemennesker bør delta på, oppfordrer hun.

BØNNELEDER. Roy Godwin er leder for Ffald y Brenin Retreat-senter og bønnehus i Wales. I mars kommer han igjen til Norge for å undervise om bønn. Ffald y Brenin er walisisk og betyr «kongens saueflokk». Foto: The Ffald y Brenin Trust.

Skårdal innrømmer at temaet kan høres ambisiøst ut, men forsikrer at det ikke er det. Godwin underviser denne gang i hvordan man bygger opp lokale bønnehus.

—Et bønnehus kan være helt forskjellig på ulike steder. Man trenger ikke flere enn to som regelmessig kommer sammen for å velsigne sitt nærområde. Men for å være et bønnehus, må man i tillegg ha regelmessighet i samlingene, samt fokus på å velsigne sitt nærområde, sier Skårdal.

Hun forteller at Godwin kjenner mange som har opplevd bønnesvar med denne enkle oppskriften for å starte opp bønnehus i sitt eget hjem.

—Dra på dette selv, eller send interesserte fra menigheten, oppfordrer bønnelederen i Bønn for Den norske kirke.


Nasjonal bønnehus-konferanse med Roy Godwin
Tid: Fredag 29. mars kl. 11 – Søndag 31. mars kl. 15.
Arrangør: Tønsberg Frikirke, Nedre Langgate 32, 3216 Tønsberg

Påmelding innen 15. mars 2019Check In og Facebook.
Reise til Sandefjord? Med ferge fra Danmark til Larvik eller fra Sverige til Sandefjord. Med bil på motorvei E18. Tog med Vestfoldbanen til Stokke, Torp eller Sandefjord på linje R11 eller R11x. Nasjonale busslinjer til Sandefjord Lufthavn Torp. Med fly til Sandefjord Lufthavn Torp. Overnatting: Lokale hoteller eller konferansestedet. Venner kan bo hos Victor Skimmeland er preacher.no. Ta kontakt for mer info.

DU KAN GJERNE KOMMENTERE, LIKE OG DELE DENNE SAKEN FRA VÅR FACEBOOK-SIDE. KLIKK HER.

Copyright © 2019 Victor Skimmeland er preacher.no