Tre politimenn ble fredag skadd av steinkastende demonstranter etter at israelsk museum stilte ut korsfestet Ronald McDonald

Tre politimenn ble fredag skadd av steinkastende demonstranter etter at israelsk museum stilte ut korsfestet Ronald McDonald

ISLAM Flere hundre ‘kristne’ demonstrerte fredag mot utstillingen av en korsfestet Ronald McDonald. Dette skjedde på Haifas kunstmuseum. Haifa er en av de største arabiske, og muslimske, byene i Israel, men også bahai og kristne bor her, sammen med lokale jøder.

Det er den venstreradikale avisa Ha’aretz som rapporterer dette på sine nettsider i dag, lørdag. I følge avisa er det kristne som står bak fredags-demonstrasjonene i en av Israels største muslimske byer, Haifa.

Klikk her for å lese mer.

En kommentar om “Tre politimenn ble fredag skadd av steinkastende demonstranter etter at israelsk museum stilte ut korsfestet Ronald McDonald”

  1. På privat melding fikk jeg denne responsen:

    «Jeg tenker det er god grunn til å protestere mot McJesus-utstillingen. Dette føyer seg inn i rekken over kulturradikale krefters angrep generelt på religion og vestlig kultur. Bra at Israels kulturminister vet bedre…..»

    Når folk sender privat melding framfor å kommentere i kommentarfeltet, respekterer jeg anonymiteten deres. Jeg følte likevel behov for å svare. Og dette svarte jeg:

    «Poenget er at de stempler kristne, men det var ikke kristne som kom fra gudstjeneste fredag ettermiddag.»

    Så fikk jeg sagt det.

Det er stengt for kommentarer.