Tror de ikke-kristne mer på Jesus enn kristne gjør?

AKTUELT — Kommunismen prøvde å knuse de kristne fordi kommunistene visste at evangeliet hadde kraft.

— Norske radikalere prøver å forby forkynnelse til barn, ungdom, syke — og voksne — fordi raddisene veit at det ekte evangeliet har kraft.

— Mange nokså ‘kristne’ prøver også å stanse oss fordi metoden er feil. Teologien. Troen. Jepp. Helt sant. De mener det.

>> HUSK: LIK og FØLG PREACHER.NO på FACEBOOK

Kanskje vi som er kristne skal ta evangeliet mer på alvor? Kanskje vi skal bruke mer tid på å forklare hva evangeliet kan — og mindre tid på å bortforklare hvorfor vi selv ikke får det til. Kanskje skal vi begynne å ta Jesus på alvor?

I sommer deler jeg troen min og mine ‘kristne’ erfaringer med ikke-kristne. Jeg deler mine helbredelser (!) med ikke-kristne. Jeg ber sammen med ikke-kristne.

Heller det enn å forklare meg og forsvare meg mot alle de ”kristne” som ikke tror.

Bli med, du også. Du kan be. Du kan dele. Du kan ….. (bare fyll inn det du kan).

Ta gjerne kontakt med meg, så kan vi snakke sammen. Be sammen. Kanskje til og med jobbe sammen.

>> Send meg melding i Facebook Messenger

Og, du! Jeg er IKKE ute etter pengene dine!

Har du lyst til å gi penger, så gir jeg deg gjerne noen tips om hvor de virkelig kommer til nytte. Jeg trenger ikke pengene dine. Jeg vil bare utfordre deg som Jesus gjør — for Jesus er ute etter hjertet ditt!


Og om du blei bittelitt nysgjerrig nå…

  • Her er hele historien fra avisa Dagen om hvordan jeg blei helbreda:
    [Klikk og les her]
  • På bildet er jeg sammen med den andre, virkelig store helbredelsen i livet mitt, min flotte datter Andrea. Les om miraklet i Misjonsbladet:
    [Klikk og les her]
MIRAKLER. Andrea er resultatet av et mirakel. Atten års sterilitet stanset ikke Andrea, som er Victors genetiske avkom, ingen ‘donasjon.’ Victor ble selv dømt til døden med uhelbredelig kreft to ganger, men da behandlingen ikke lenger virket, grep Gud inn. Foto: Privat.

LES MER >> om helbredelse på PREACHER.no

LIK og KOMMENTÉR >>
Denne saken kan du like, dele og diskutere videre på Facebook. Klikk her for å bidra på Victor Skimmeland er PREACHER.no.

Copyright © 2019 Victor Skimmeland er preacher.no.