Soldat – eller tilskuer?

ORDTAK Spenn sannhetens belte rundt livet og kle dere i rettferdighetens brynje, stå klar med fredens evangelium som sko på føttene. Hold alltid troens skjold høyt! Med det kan dere slukke alle den ondes brennende piler. Ta imot frelsens hjelm og Åndens sverd, som er Guds ord. (Ef 6:14-17)

Ikke vær redd. Jeg VET at Gud svarer mine bønner. Han svarer DINE også. Jeg VET at Gud ikke lar meg i stikken. Jeg VET at Gud følger meg overalt, for det lovet Han i Ordet Han talte til meg.

«Så skal min Gud, som er så rik på herlighet i Kristus Jesus, gi dere alt dere trenger.» (Fil 4:19)

Du trenger ikke å lure. Du ER en soldat. Du er ingen tilskuer.


>> GLEM IKKE Å KLIKKE HER SÅ DU BLIR VÅR NESTE FACEBOOK-STALKER PÅ Victor Skimmeland er PREACHER.no

Her får du et ORDTAK vi tidligere har brukt på SPANSK under tittelen « ¡Somos soldados!». Kos deg. Det er TILFELDIG TIRSDAG på bloggen ifølge vår UKEPLAN. Victor Skimmeland er teolog og har jobbet mange år i kirke, misjon og bistand. Nå reiser han som evangelist og driver bloggen preacher.no. Copyright 2019 © Victor Skimmeland er Preacher.no (og eventuelt forfatteren). Alt stoff på disse sidene har opphavsrett.

unsplash-logoSpecna Arms