Liberal Aften – Religionspesial (kommer)

AKTUELT Jeg har vært på tur med disse to gutta i kveld, Ole T. Hoelseth (t.v.) og Klaus Jakobsen (t.h.). De driver den politiske podkasten Liberal Aften og inviterte meg til å snakke om statskirke eller ikke. Det ble mye historie, kultur og politikk, men dere som kjenner meg…

Midt i alle spørsmålene om kirkepolitikk ble det selvfølgelig plass til helbredelse (første program) og Jesus (andre program). Podkasten når ut til mye folk som aldri setter sine bein i ei kjerke, men som jeg har sagt mange ganger: Jeg vil heller preke litt for mange, enn alt for mye til bare noen få.

Følg med på denne sida. Her legger jeg ut lenker til podkastene når de kommer, antagelig en før helgen og en etter. Vil du være sikker på at du får med deg alt? Gå inn under ‘Følger’ og velg ‘Få varsler’, deretter ‘Se først’. Da går du aldri glipp av noe.

Sett inn beskrivende tekst. Foto: VG NTB Scanpix.
LIBERALT. Podcasten Liberal Aften inviterte Victor Skimmeland (midten) til å snakke om statlig finansiering av kirkene. Ole T. Hoelseth tv., Klaus Jakobsen th. Foto: Selfie.

>> HUSK: LIK og FØLG PREACHER.NO på FACEBOOK

DENNE SAKEN KAN DU LIKE OG KOMMENTERE PÅ FACEBOOK. KLIKK HER

Copyright © 2020 Victor Skimmeland er preacher.no.