Helt kreftfri

VEIEN VIDERE Jeg har akkurat hatt en lang og god prat med kreftlegen min. Hun ringte fra sykehuset som nå offisielt er gjort om til akuttsykehus for corona-smittede. Jeg er fullstendig fri for alle spor av kreft.

(Fremdeles!)

Fjorårets bekymringsmeldinger fra sykehuset førte til to føre var-inngrep med først fjerning av prostata, så senere en klump i høyre lår. Ikke kreft i noe av vevet da. Denne gang var det ikke mistanke noe sted, ikke engang falske positive.

Nå er jeg dessuten friskere enn noen gang på mange, mange år. Selv immunsystemet er tilbake med topp ytelse. Jeg er offisielt ute av høyrisikogruppen for andre sykdommer.

Hørte jeg et halleluja?

(Denne saken publiserte jeg først på min private Facebook-profil, til glede for mine aller beste venner.)

>> LES MER OM MIN KAMP MOT KREFTEN HER.
>> Klikk her for å LIKE og FØLGE meg på Facebook, så får du aktuelt stoff i feeden din.

Copyright © 2020 Victor Skimmeland er preacher.no.