Fredag på Visjon Norge: Her kan du følge oss, i kveld og etterpå

Fredag kveld: Victor Skimmeland møter til samtale med Kjell Haltorp på Studio Direkte på TV Visjon Norge. Her er noen lenker du kan følge oss på — nå og seinere.

Hva skal Kjell Haltorp spørre om?

Helbredet fra uhelbredelig kreft? Etter to dødsdommer, med kreft i hjernen, skjeletter, lungene og lymfesystemet, er Victor Skimmeland likevel så frisk som han kan være. Fem år etter! Han tok et løfte fra Bibelen på alvor.

Ytringsfrihet — så viktig for alle kristne at vi må forsvare Visjon Norge. «Finnes det ikke en eneste forstandig blant dere som kan ordne opp i saker mellom brødre,» spurte Paulus. Da Skimmeland tok kanalen i forsvar, kontaktet selv sentrale kristenledere ham og ba ham stanse.

Evangelist uten egen kirke. Skimmeland hører absolutt til i en menighet, men det er lenge siden han tok evangeliet med seg videre ut til folk flest. På Internett, Facebook, i media og til og med på pub. Etterpå kjører han gjerne folk hjem.

Direktesending fra TV Visjon Norge starter fredag kveld kl. 20.

Du kan se sendingen straks (klikk her)

Senere kan du følge Victor Skimmeland er Preacher.no på Facebook (klikk LIK og FØLG her)