Sett inn beskrivende tekst. Foto: VG NTB Scanpix.

Ikke religiøs

TANKER Jeg er ikke særlig religiøs. Noen mener derfor jeg heller ikke er særlig kristen. Men jeg tror på Jesus slik evangeliene forteller meg om Ham.

Vi som er Jesus-troende — er det ikke på tide at vi nå bestemmer oss, en gang for alle, for at vi ikke lenger ser ned på oss selv når Gud ber oss se opp?

Vi vil ikke lenger gjøre det lite og ubetydelig, det som Gud har skapt, ja, som Han til og med har gitt evig liv.

Vi vil ikke lenger tråkke ned det Gud har reist opp!

Er du med meg?

DU, FORRESTEN… IKKE GLEM Å LIKE SIDA VÅR PÅ FACEBOOK, DA (KLIKK HER)

Copyright © 2020 Victor Skimmeland er preacher.no.

2 kommentarer om “Ikke religiøs”

 1. Jeg tenkte på det i dag at om noen hadde gjort en innsats ved å redde mitt liv så ville jeg fortalt det i øst og vest. Mulig det hadde komme i media, og helten hadde kanskje fått medalje for redningsdåden.

  Jesus gikk i døden for oss og ga oss evig liv og likevel synes jeg det er lite begeistring blant kristne. Jeg savner ekte glede over både nåde ,og at vi får ett nytt liv i himmelen.

  Er enig i at vi skal se verdien i oss som Gud gjør, men vi må også bli mer bevisst på hva vi har fått tilbake. Går vi ut og forteller i øst og vest om Jesus som vi ville gjort om noen reddet oss fra en ulykke her. Et menneske kan redde oss fra døden her på jorden men bare Jesus kan gi oss evig liv. Ikke bli den som får spørsmål på dommens dag at hvorfor sa du ingenting om Jesus. Vi er ikke redde for å anbefale alt annet vi har prøvd, og som vi er fornøyde med. Gå ut og anbefal Jesus med glede. Du er både verdifull og har fått evig liv. All grunn til å smile, og gi slipp på å se ned på seg selv eller andre.

 2. I am enough, står det skrevet med rød leppestift på mitt baderomspeil. Hver gang jeg ser i speilet så blir jeg minnet om det. Jeg er skapt i Guds bilde. Er ikke det fantastisk?

  Og det er du også.

  Vi er verdt mer enn hele verden.

  Guds kraft virker gjennom oss, og han har lagt ned mange talenter i oss.

  Vi er og kan mye mer enn vi tror. Guds skaperverk er ikke halvveis, men fullkomment. Og du er faktisk en del av skaperverket.

  Vi er så høyt elsket at Jesus gikk i døden for oss.

  Derfor, gled dere alltid i Herren.

  Du og jeg er verdifulle. Glem ikke det.

Det er stengt for kommentarer.