Kong Kyros i Det hvite hus

PROFETI Hvem vinner presidentvalget i USA? To dager før valget var Victor Skimmeland (bildet) i Menigheten Livets Vann på Stathelle og fortalte hva som vil skje tirsdag 3. november 2020.

Tilhører du Livets Vanns digitale menighet?

Du finner preken og notater på denne sida i dag. Menighetens nettside og sosiale medier bytter nå administrator. Det var ikke mulig å laste noe opp etter denne helgen.

I dag får du alt her.

Men først: Ikke vær en sånn en som spiser på restaurant og løper fra regningen. Hører eller leser du her i dag, så betal!

Prisen er lav: Gå inn på Facebook og LIK og FØLG sida mi. Tusen takk. Det var ikke vanskelig, vel?

DU, FORRESTEN… IKKE GLEM Å LIKE SIDA VÅR PÅ FACEBOOK, DA

MENY:
Hør preken: Victor Skimmeland: Kong Kyros i Det hvite hus (42:39)
Les notat: Full prekentekst med lenker til alle kilder
Last ned: Notater fra preken Kong Kyros i Det hvite hus (PDF)

LIK og KOMMENTÉR >> Denne saken kan du like, dele og diskutere videre på Facebook. Klikk her.

Hør månedenes nedlasting her: Kong Kyros i Det hvite hus (42:39)

Sett inn beskrivende tekst. Foto: VG NTB Scanpix.
CORONA. Med sterke restriksjoner på antall og avstand, tvinges deler av menigheten Livets Vann til å samles digitalt. Foto: Victor Skimmeland.
Sett inn beskrivende tekst. Foto: VG NTB Scanpix.
LOVSANG. Madeleine og Stephan Strandheim leder menigheten i lovsang. Foto: Victor Skimmeland.

Victor Skimmeland tok teologi og jobba i kirke, misjon og bistand. Han blogger på preacher.no. Copyright 2020 © Victor Skimmeland er Preacher.no. Alle rettigheter reservert. Tekstene er ment til allmenn nytte og glede. Ikke-kommersiell bruk er OK om du oppgir fullstendig kilde. Annen bruk? Spør meg.

En kommentar om “Kong Kyros i Det hvite hus”

 1. Profetier som går i oppfyllelse, er Herrens ord. Går de ikke i oppfyllelse, er det menneskers. 5Mos 18:20-22.

  Daniel Haddal formidlet dette:

  «Her er et profetisk ord fra en søster i Herren, som fikk se dette i et syn 15. oktober 2020:

  Jeg fikk et syn om president i USA Donald Trump. Fikk se at han blir gjenvalgt og at dette skapte vanvittige bølger i hele landet. Bølgene gikk oversjøisk og de traff Europa. Ikke sjokkbølger som er bare av negativ karakter, men i kjølvannet åpnet det seg opp for at Europa kunne gå inn i en ny fase. Det gav sjokkbølger for fienden, de som er imot Trump. Jeg så fysiske sjokkbølger som kom oversjøisk og traff Europa innover. Bølgene gikk fra land til land, og folk reiste seg opp og begynte å be for babyer i mors liv. De kunne gå og fronte ting på en enda sterkere måte enn det hadde blitt gjort før. Jeg fikk se at fienden skalv.

  Det kommer til å skje mye i USA i rettssystemet når det gjelder toppolitikere. Det at Trump blir valgt for fire nye år stopper en del av fiendens plan videre med Europa. Han vil stoppe det som har med vekkelse å gjøre, fordi den er startet. Bølgen fra Trump, nyvalget, vil være som bølger som fyrer under og gir enda mer ånd og ild i Europa. Disse sjokkbølgene når de arabiske landene, de når Israel på en veldig positiv måte. Det skjer negative og positive ting. Fienden ser at han er stoppet på grunn av de fire nye årene med Trump. Det er så mange ting som fienden vil, han vil dreie kristne ned og bort fra kirka. Jeg fikk også se at Jesus vil besøke kirkene i kjølevannet av dette. Han vil berøre og ryste på innsiden hvor kristne vil få en ny sjanse til å omvende seg. Ser flere lysestaker som tas bort i fra kirker og menigheter. Dette er virkelig omveltninger. Jeg ser også at det blir omveltninger på det politiske plan i Norge, regjering og stortinging. Folk som vil ha posisjoner og makt. Jeg er veldig spent på valget til neste år fordi jeg ser at Gud vil reise opp mennesker som vil få posisjoner og som ikke posisjonerer seg.”

  Vi noterer oss dette som profetiske ord. Så vil natten og dagene som kommer vise hvilken ånd de ble profetert i.

  Amen!

Det er stengt for kommentarer.