En utfordring til deg

PARTNER Ja, visst. DU får en utfordring. Her og nå. Akkurat, DU!

Det er ikke noe mål å vise hvor flinke vi er. At alle andre skjønner at vi er gode på teologi, hjelper ikke hvis ingen får noe ut av det. Vi må være gode på formidling. Vi må formidle på et språk og med et innhold som gjør at du som leser ikke føler deg dummere enn vi som skriver. Eler fremmed fra hele greia.

OK, det blei vanskelig.

Vil du hjelpe oss å skrive — ikke enklere — men klarere? Har du en god fortelling du mener bør komme fram?

Send tankene dine til victor punktum skimmeland krøllalfa gmail punktum com

Jeg skriver det sånn så ikke roboter som tråler nettet så lett kan fange opp adressa mi. Det blir det bare masse søppelpost av.

  • Du er kristen. Eller ikke. Eller vet ikke.
  • Du har noen tanker om ting det er viktig å skrive noe om.
  • Du har lyst til å være anonym. Eller kanskje du vil komme på trykk.

Send ideen — eller ideene — dine til oss. Vi — jeg og noen til — jobber med dem, sammen med deg.

Jeg har jobba som journalist i blant annet Porsgrunns Dagblad og avisa Dagen, så jeg tror jeg kan skrive litt. Når jeg legger godsida til.

Ikke nøl. Du har antagelig en historie som er verdt å høre.

MYE JOBB. I alle år har jeg jobba mer enn full stilling. Det kunne jeg når jeg hadde flere arbeidsgivere. Jeg jobba sju år i Dagen for å bli flink nok til å redigere nettsider og kirkeblad for menighetene i Sandefjord. Før det jobba jeg i Porsgrunns Dagblad. Skjermdump fra Mitt nav.

Victor Skimmeland har blant annet studert teologi og jobba i kirke og misjon. Han blogger på preacher.no. Copyright © 2017 Victor Skimmeland. Alt materiale som ikke er merka med annet, er fullt ut opphavsrettsbeskytta. Kommersiell bruk av stoff fra disse sidene må ha særskilt tillatelse. Spør meg. Ikke-kommersiell bruk er greit uten at du spør først. Hvis du oppgir full kildehenvisning.