Jeg gir bort en Tesla

Jeg har kjøpt meg en Tesla. Nå skal den gis bort.

AKTUELT | preacher.no | Victor Skimmeland | 18. desember 2017

Jeg sa tidligere at jeg ikke har lært noe av «Mamma til Michelle». Så viser det seg at jeg tok feil. Litt.

OBS: DENNE SAKEN ER BARE FOR KRISTNE!

Jeg snakker helt sant. Samtidig er det noe som mangler her. Les helt til slutt, så får du den hele og fulle historien.

Og — nok en gang — er du ikke kristen, må du slutte å lese her og nå!

Jeg brukte overskriften for å få oppmerksomheten din. Og — jeg gir bort en Tesla!

Jeg gjør det for å få med DEG på laget.

Jeg vil gjerne at du blir med og sprer de gode nyhetene til folk som trenger dem. Bli med og skap oppmerksomhet om preacher.no

[Lik] Facebook-sida vår og [Følg].

Så kommer det til å dukke opp innlegg som flere enn du trenger å høre. Kanskje har du kristne venner som trenger et godt ord. Kanskje har du ikke-kristne venner som trenger et sant ord.

Da vil vi gjerne at du deler innlegget. Enten fra bloggen, eller fra Facebook. Det kalles evangelisering. Det krever av og til litt mot. Men det er verdt det.

Selv står vi i stormen, som Jesus gjorde, fordi det er nødvendig. Det som er sant, det som er rent, det som er godt — det blir ikke alltid tatt godt imot. Likevel trenger folk å høre evangeliet.

Har du mulighet til å være med og dele?

[Lik] Facebook-sida vår og [Følg].
Del sakene våre.

Og nå får du historien vi startet med aller øverst

Historien er ikke usann. Her får du hele sannheten.

Jeg har altså lært en liten ting av Mamma til Michelle. Jeg må skape oppmerksomhet for å få oppmerksomhet.

Vi fikk tak i en splitter ny, elektrisk Tesla. Det er en såkalt Radio Flyer. En fullt ut kjørbar, elektrisk lekebil etter modell av en Tesla. Tesla selv hentet den til Norge. Her i Norge koster lekebilen mellom åtte og ni tusen kroner ekstra stort batteri og alle avgifter betalt.

Bilen står hos Reklameservice i Sandefjord akkurat nå. Den skal få litt folie. Deretter sender vi den til Barneklinikken på Sykehuset Telemark i Skien. Uten at det kostet sykehuset noe. Uten at sykehuset må forplikte seg til noe. Den er en gave uten forpliktelser.

Bilen skal brukes av barna som er for syke til å bo hjemme.

BJØRNAR er den offisielle bamsen til Barneklinkken på Sykehuset Telemark i Skien. Foto: Reklameservice.

At vi valgte Sykehuset Telemark i Skien, skyldes oppfølgingen som stifteren av bloggen — Victor Skimmeland — har fått. Han har hatt uhelbredelig kreft. Da sykehuset sa ja til å overta behandlingen, hadde Victors lokalsykehus gitt opp. Hva som skjedde i mellomtida kan du lese her — vi skal ikke trøtte deg. Sykehuset fortsatte å følge opp Victor etterpå og gjør det ennå. Sykehuset strekker seg langt. Lenger enn langt.

Siden leke-Teslaen bare kan brukes av barn opp til 8-10 års alder, var Barneklinikken et flott sted å gi den til. Ideen kom fra Victors onkolog (kreftlege). Kreftsyke barn får behandling på Barneklinikken, og de trenger selvfølgelig å kunne kjøre Tesla.

Sånn, der fikk du hele historien. Om noen dager legger vi opp en sak med noen bilder fra sykehuset. Den historien vil vi også legge inn her.

Så prøver vi igjen:

[Lik] Facebook-sida vår og [Følg].
Meld deg på nyhetsbrevet vårt.

Ha en fin dag. Vi håper barna på sykehuset i Skien får mange fine dager.

Victor Skimmeland har blant annet studert teologi og jobba i kirke og misjon. Han blogger på preacher.no. Copyright © 2017 Victor Skimmeland. Alt materiale som ikke er merka med annet, er fullt ut opphavsrettsbeskytta. Kommersiell bruk av stoff fra disse sidene må ha særskilt tillatelse. Spør meg. Ikke-kommersiell bruk er greit uten at du spør først. Hvis du oppgir full kildehenvisning.