Bygdepresten

Bygdepresten

Dattera mi reiser på vinterleir i dag. Som en gammel kirkens mann med mange leirer på kappen, skal jeg bruke uka til å dele dårlige vitser fra min egen leirtid.

HUMOR | preacher.no | Victor Skimmeland | 20. februar 2018

Enten gjør du som dattera mi sikkert kommer til å gjøre og snur deg flau bort. Eller så gjør du som jeg og ler av blødmene.

Dagens vits finner du her.

2 kommentarer om “Bygdepresten”

  1. Likte dagens vits. Men enhver feit kollekt er preget av forutgående innstilling hos de som skal gi, og kollekttalen med påfølgende regnestykke om Guds multiplikatortjeste. Dette bekymrer meg, da enhver innsamling av midler til Guds rike bør ha en annen vinkling, nemlig Gud elsker en glad giver. Økonomisk gave uten noen form for baktanke eller premiering finnes ikke i noen forsamling. Og enhver som er 100% ærlig med seg selv vil finne at på et eller annet tidspunkt, var baktanken der selv i sin mildeste form. Men den var der. Ikke alle kan samle inn flere millioner NOK pr. år uten at man havner i baktankens grums. Likevel er det noen som prøver å fremstå som om…..

Det er stengt for kommentarer.