God søndag i søvnløshetens navn

Jeg sov ikke i natt heller. Jeg har kronisk insomni—søvnløshet. Fenomenet har fulgt meg siden siste operasjon i venstre frontallapp. Jeg blei kvitt en svulst, men det årets julegave var epilepsi og insomni i retur.

Søvnløshet kan brukes kreativt. De siste par timene denne søndags morgen har jeg skrevet på dagens blogginnlegg. Siden jeg var ruset av trøtthet, tenkte jeg nå å legge teksten fra meg og skrive videre etter litt søvn. Den var nær ferdig. Så avsluttet jeg og svarte NEI på spørsmålet om å lagre.

NEI!

Da ligger det heller ingen kopi på disken, for den funksjonen har jeg ikke satt opp. Jeg ‘sparer’ disken mot litt slitasje, tenker jeg jo.

Nå trenger jeg virkelig å legge meg nedpå. Bare litt. Før jeg kryper ut av senga og drar av gårde til gudstjeneste om et par timer.

God søndag.

>> LIK og FØLG Preacher.no på Facebook, så får du flere gullkorn i feeden din.
>> LES FLERE TANKER fra PREACHER.no her

Z-Z-Z-Z. Why Insomnia Happens. Drawing by Marygrace Taylor. With permission.

TANKER Copyright © 2019 Victor Skimmeland er preacher.no.