Tungetale

ORDTAK Tunga er for det meste en usynlig del av kroppen. Likevel er det tunga som planter de største frøene og som bestemmer hva du skal høste i framtida. Tunga kan styre deg sikkert i havn – eller rett i forliset.

(Forrige tirsdag var også tunga tema, da under tittelen «Frø».)

Hva vi sier om våre relasjoner og vår framtid – de er profetiske ord som kan styre, eller ramme, oss langt kraftigere enn selv den største av profetene i Bibelen!

«Sånn er det også med tunga. Den er en liten kroppsdel, men kan skryte av sin store makt. Ja, en liten ild kan sette den største skog i brann!» (Jakob 3:5)

Hvordan bruker du tunga?


>> GLEM IKKE Å KLIKKE HER SÅ DU BLIR VÅR NESTE FACEBOOK-STALKER PÅ Victor Skimmeland er PREACHER.no

Her får du et ORDTAK vi tidligere har brukt på SPANSK under tittelen «La lengua». Kos deg. Det er TILFELDIG TIRSDAG på bloggen ifølge vår UKEPLAN. Victor Skimmeland er teolog og har jobbet mange år i kirke, misjon og bistand. Nå reiser han som evangelist og driver bloggen preacher.no. Copyright 2019 © Victor Skimmeland er Preacher.no (og eventuelt forfatteren). Alt stoff på disse sidene har opphavsrett.

unsplash-logoMichael Held