Misjonens Uriaspost

COLOMBIA På vei til bursdagsfeiring på Sørlandet tar jeg en ladepause for bilen og kroppen. Jeg skal besøke en tidligere misjonær som i likhet med meg ble presset lenger enn langt. Vi var misjonens Urias.

Se og del videoklippet fra YouTube her:

Jeg har stengt kommentarfeltet på bloggen, men du kan like, dele og diskutere den fra Facebook-sida mi.

LIK og KOMMENTÉR >>
Denne saken kan du like, dele og diskutere videre på Facebook. Klikk her.

Les mer fra COLOMBIA >>
«Klengenavn i mobbernes paradis»

Store Norske Leksikon >> Hvem var Urias?

>> GLEM IKKE Å KLIKKE HER SÅ DU BLIR VÅR NESTE FACEBOOK-STALKER PÅ Victor Skimmeland er PREACHER.no

Victor Skimmeland tok teologi og jobba i kirke, misjon og bistand. Han blogger på preacher.no. Copyright 2019 © Victor Skimmeland er Preacher.no. Alle rettigheter reservert. Tekstene er ment til allmenn nytte og glede. Ikke-kommersiell bruk er OK om du oppgir fullstendig kilde. Annen bruk? Spør meg.